понедельник, 13 апреля 2009 г.

Молодь відкриває Європу!

Європа - захоплюючий та цікавий світ. Але він вже не є таким неосяжним... А завдяки чому? Правильно знанням, навчанню та подорожам. А отримати нові знання про історію виникнення Європейського Союзу, інституційні системи ЄС, про загальноєвропейські цінності та стандарти якості життя, ознайомитись з неформальними освітніми методиками проведення проєфропейський акцій ми змогли під час тренінгових занять у рамках проекту "Давай до нас - на європейський майстер-клас", що фінансується Міжнародним фондом "Відродження" ( керівник Оксана Полівчак). Цей проект реалізують на території Калушського та Жидачівського районів - громадські організації "Наші візії" (м.Жидачів Львівської області) та Калуська філія Союзу українок (м.Калуш Івано-Франківської області).
Учасники тренінгів змогли взяти участь у дискусії під час вправи "Європейське кафе", побувати "На безлюдному острові", ознайомитись з мультимедійними презентаціями та різноманітними інтерактивними вправами, отримати роздатковий матеріал для подальшої роботи, спланувати діяльність євроклубів у своїх школах тощо. тренінгові заняття проводили Оксана Полівчак, Олександра Баранкевич, Уляна Паньо,Оксана Півторак, Вероніка Коржинська.
Європейські знання стануть нам у пригоді не тільки при складанні тестування у старших класах, а й дадуть можливість відчути себе причетними до європейських цінностей, допоможуть інтегруватись у європейську освітню спільноту, відкриють нові можливості для самореалізації, взамєорозуміння та співпраці!.ось так ми відкриваємо Європу для себе. сподіваємось, що вона гостинно відчинить двері і для України!
Вероніка Герасименко, студія журналістики центру творчості м.Жидачева

1 комментарий:

  1. ще дуже багато цікавого було на цьому проекті. чекаємо на одальшу інформацію...

    ОтветитьУдалить