суббота, 11 апреля 2009 г.

на європейський майстер-клас!!

" Європа,перш ніж бути військовим альянсом чи економічною спілкою, повинна бути культурною спільнотою. Єдність Європи не вибудується лише чи завдяки європейським інституціям. її творення йтиме за поступом свідомості". Ці слова були сказані робертом Шуманом ще на початку 20 століття, проте є актуальними і сьогодні. Справді, як часто ми чуємо фрази на кшалт "європейські стандарти", "європейські цінності", "Європейський вимір"... Здається , ми знаємо про це вже все. Але формальне навчання, одноразові акції шкільних євроклубів, думаю цього замало, щоб розібратись , що криється за цими красивими термінами. Зрозуміти, щоб усвідомити. Усвідомити, щоб жити.
Саме так нам хотілось сформулювати проблему, на розв"язання якої є спрямований проект жіночої благодійної організації "Наші візії" "Давай до нас - на європейський майстер-клас" , що фінансується Міжнародним Фондом "Відродження". Керівником проекту є Оксана Полівчак.
у рамках цього проекту пройдуть тренінгові заняття для школярів та педагогів міста Жидачева Львівської області та міста Калуша Івано-Франківської області, а також кілька проєвропейскьих акцій , а весною нас очікує весянан школа "Майстерня європейського вибору". І ще чимало цікавого !!!
Ну як. заінтригували?! Тоді ви таокж можете взяти участь у проекті. Отож, давай до нас - на європейський майстер-клас!
Леся Баранкевич, Голова Правління ЖБО "Наші візії"

Комментариев нет:

Отправить комментарий