суббота, 22 декабря 2018 г.

 Сьогодні, 19 грудня 2018 р, у День Святого Миколая, коли українці обмінюються одні з одними щедрими подарунками, побажаннями, усмішками та обіймами, символічним стало відкриття центру волонтерства у рамках проекту жіночої благодійної організації «Наші візії» - "Щоб реалізувати 1000 волонтерських ідей - нам потрібний центр цей" за фінансової підтримки Львівської освітньої фундації у рамках програми "АктивуйСЯ: соціально-культурні проекти, що змінюють Львівщину" у партнерстві з Центром творчості для дітей та молоді міста Жидачева, Жидачівською міською радою, міським будинком культури "Папірник" та парафією церкви Воскресіння Господнього.
На відкриття завітали та висловили свою підтримку розвитку волонтерського руху Жидачівський декан, парох церкви св. Воскресіння Господнього, отець-митрат Василь Юрів , міський голова м.Жидачева Володимир Левко, заступник міського голови Ярослав Гаврильчук, директор Жидачівського РЦСССДМ Тетяна Карабін , депутат Жидачівської міської ради Андрій Ружак, редактор Жидачівського радіомовлення Ірина Берник та ін..
Центр волонтерства вже запрацює на повну потужність з 2019 року і залюбки буде підтримувати усі молодіжні громадські ініціативи нашого міст









Комментариев нет:

Отправить комментарий