воскресенье, 15 июля 2018 г.

Фестиваль" Brave kids": хроніки

з 30 травня по 9 червня  у нашому місті Жидачів було надзвичайно людно, гамірно та весело. І це  через те, що тут проходить Міжнародний фестиваль «Brave kids».
Жидачів є першим містом, у якому запрезентовано цей фестиваль в Україні. Ініціатори його проведення – Центр творчості для дітей та молоді і жіноча благодійна організація "Наші візії" за підтримки Жидачівської міської ради, Міського Будинку культури "Папірник" та молодіжної громадської організації "Вектор".























Виконавчий директор жіночої благодійної організації "Наші візії" Оксана Полівчак представила численній публіці гостей – юних виконавців з Польщі, Ірану та Індії, а також у часників фестивалю з нашого міста.Глядачі гучними аплодисментами зустрічали змістову хореографічну композицію польських танцюристів, запальний веселий виступ іранських хлопчиків та яскраві, життєрадісні танці і співи гостей з Індії. Колоритну програму представили й талановиті вихованці Центру творчості для дітей та молоді м. Жидачева. більше інформації на .http://zhydachiv-meriya.lviv.ua/golovna/novunu/yaskravuy-brave-kids-y-nashomy-misti

Комментариев нет:

Отправить комментарий