воскресенье, 25 декабря 2011 г.

Ідея місцевого економічного розвитку має бути зрозуміла усій громаді Жидачева

за одним столом представники кластеру
Важливі проблеми неможливо вирішувати на
тому ж старому рівні,який у нас був у той час,
коли ми їх створили.
Альберт Ейнштейн
 Нагадаємо нашим читачам , що місто Жидачів спільно з містами Миколаєвом та Новим Роздолом, відповідно до підписаного міським головою Володимиром Левком 23 грудня 2010 року Меморандуму про співпрацю є містом-учасником проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», який впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Канадського агентства з міжнародного розвитку.
 У рамках  цього проекту  21-22 грудня ц.р. пройшов ще один навчальний семінар на тему "Розробка проектів з місцевого економічного розвитку," у якому взяли участь представники нашого міста, а саме - заступник міського голови м.Жидачева Ярослав Гаврильчук,депутат Жидачівської міської ради, виконавчий директор ГО"Наші візії" Оксана Полівчак,начальник відділу роботи з територіями, політичними партіями та громадськими організаціями Жидачівської районної ради Віра Янклевич,член ГО"Еко-довкілля" Тарас Турченяк.
  Серед основних тем семінару були "Вибір ідей для проектів економічного розвитку у громадах" та огляд можливостей залучення міжнародної технічної допомоги, огляд процедури підготовки проектів тощо.
   Представники Жидачева мали змогу попрацювати спільно зі своїми колегами з Миколаєва та Нового Роздолу над розробленням спільної проектної заявки від кластеру, якому ми дали робочу назву "Львівське Прикарпаття".Усі погодились, що найбільш важливим для наших трьох міст є  розробка стратегії для залучення інвестицій та її реалізація на постійній основі. 
   5 січня на 9 год у приміщення сесійної зали Жидачівської ради запрошено депутатів та представників громади для першого громадського обговорення Стратегічного плану економічного розвитку Жидачева.
  Чи буде наше місто "молодим, родинним та коханим" , чи створимо ми на найближчу перспективу робочі місця для молодих, місця для змістовного дозвілля та ін,- усе це залежить тільки від нас.
Оксана Полівчак

Комментариев нет:

Отправить комментарий